Ce faci cand ai prea mult omat in curte: un rechin gigantic de zapada

Unii se plang de nameti, altii gasesc modalitati ingenioase de a se bucura de ei. Trei frati din Statele Unite profita in fiecare iarna de omatul din fata casei pentru a face animale uriase din zapada.

Austin, Connor si Trevor Bartz sunt trei frati din New Brighton, un orasel din statul american Minnesota, care nu prea au ce face in vacanta de iarna. Si cum parintii ii pun sa dea zapada din curtea lor, dar si din cele ale vecinilor, fratii Bartz s-au gandit sa nu faca din ea niste banali nameti, ci ceva mult mai creativ. 

 

In fiecare an cei trei frati strang toata neaua cazuta pe strada lor si construiesc din ea un animal gigantic. Acum doi ani au facut un peste arici, anul trecut o enorma morsa iar anul acesta un rechin urias. Inalta de 6 metri, statuia a fost facuta in peste trei saptamani de munca, dar a meritat. Site-uri din toata lumea au scris despre fratii Bartz iar un videoclip postat de ei care prezinta pe scurt cum a fost creat rechinul de zapada a depasit 300.000 de vizualizari. 

Asa ca, daca aveti nameti in curte si nu stiti ce sa faceti cu ei, va puteti umple timpul – sau, si mai bine, pe cel al copiilor – inaltand din ei o statuie.

Modifică setările cookies