Vremea de Crăciun și Revelion. ANM anunță schimbări dramatice de temperatură

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunțat cum va fi vremea în perioada 17 decembrie 2019 - 13 ianuarie 2020.

Potrivit prognozei ANM, în prima parte a intervalului se vor înregistra temperaturi mai ridicate decât cele specifice intervalului, după care vremea se va schimba dramatic în săptămâna 30 decembrie 2019 - 6 ianuarie 2020.

Cum va fi vremea în săptămâna 17-23 decembrie 2019

 
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată la munte.
 
Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în zonele montane și local în sud și sud-est.
 
 
 

Cum va fi vremea în săptămâna 23-30 decembrie 2019

 
 
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în extremitatea sudică a țării.
 
Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi excedentare în jumătatea nordică a țării și apropiate de cele normale al perioadei în rest.
 

Cum va fi vremea în săptămâna 30 decembrie 2019 - 06 ianuarie 2020

 
 
Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în zonele montane și apropiate de cele specifice ale perioadei în rest.
 
Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.
 

Cum va fi vremea în săptămâna 6-13 ianuarie 2020

 
 
Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

 

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.
Modifică setările cookies