Un tanar din Alba s-a dat pe partie cu... masina, impreuna cu doua fete. Cum s-a incheiat aventura pentru el

Cheful de distractie fara limite i-a pus in pericol pe cativa tineri care si-au petrecut vacanta de iarna in judetul Alba. Dupa o noapte pierduta, doua fete si un baiat au plecat la plimbare cu masina, dar nu pe sosea cum ar fi fost normal, ci pe partia de la Arieseni. Norocul lor a fost ca s-au oprit in troiene. In caz contrar riscau sa se izbeasca de cabana sau de vreunul dintre stalpii din zona.

Cele doua fete tinere din Oradea l-au rugat pe baiat sa le conduca spre cabana unde erau cazate. Cand s-a vazut la volan, tanarul a vrut sa testeze masina puternica. 

"Au facut tot felul de piruete la baza partiei, dupa ce s-au distrat au inceput sa urce. Unde s-au impotmolit, erau la o distanta de vreo 200 de metri fata de plecare, dar masina a urcat pana la 450 si acolo a derapat si a inceput sa vina in cadere libera'', a declarat administratorul partiei.

Doar norocul a facut ca masina sa se afunde intr-o portiune in care zapada era afanata. De teama ca va plati pentru greseala sa, tanarul le-a abandonat pe fete in mijlocul partiei. 

Cea care a instrainat masina a primit o amenda de 1000 de lei. 

Modifică setările cookies