Turistii s-au intrecut in... forta si precizie, pe partia de la Valiug. Cine sunt zeii "Apres Ski-ului"

Ultimul sfarsit de saptamana a prins sute de banateni pe partia de la Valiug, din judetul Caras Severin. Statiunea montana a fost locul perfect de intalnire pentru tinerii dornici sa se distreze pe partie, sa asculte muzica buna, dar si sa concureze intre ei.  

Pe partia situata aproape de malul lacului Gozna, turistii din vestul tarii s-au inarmat cu multa forta si precizie si au batut… cuiul. Banatenii s-au intrecut la concursul “Ciocanul lui Thor”, un joc foarte popular in statiunile de schi occidentale.

Cum se joaca: unul sau mai multi busteni de aproximativ 90 cm se fixeaza la sol, iar pe suprafata plata se introduc cuiele, cate unul pentru fiecare jucator. Jucatorul care bate primul cuiul cu capatul ingust al ciocanului este declarat castigator!

Competitia a avut 42 de participanti, la doua categorii. Noua persoane, domnisoare si copii sub 14 ani s-au intrecut la “categoria light”, iar restul de concurenti s-au intrecut in forte la "busteanul barbatilor".

Cel mai puternic barbat a fost Stanoe Marius, ale carui lovituri i-au uimit pe restul participantilor. Surpriza a fost insa tanarul Alexandru Greschner, in varsta de doar 11 ani, care a castiat competitia de la categoria "light”.

Cei doi au castigat titlul de “Thor – Zeu de Apres Ski” si cate un ski-pass gratuit in statiune pe intreg sezonul de iarna.

Credit Foto: Bilootza Photography

Modifică setările cookies