Turistii care si-au petrecut Craciunul la munte, incantati de cum au fost tratati. "Ne-am simtit ca la mama acasa"

Vacanta a luat sfarsit pentru turistii care si-au petrecut Craciunul la munte. Vineri, toate drumurile s-au aglomerat pentru ca se face deja schimbul de oaspeti. Prima serie ii face loc seriei cu numarul doi, care vine pentru Revelion.

Cei care pleaca s-au hotarat sa ia si la pachet din bunatatile pregatite de gazde, atat de incantati au fost de mancare si bautura. 

"Chiar a fost un Craciun cum se zice: ca la mama acasa! Ne-au placut atat de mult preparatele, incat am cumparat un porc si il luam gata preparat acasa cu mezeluri, exact cum se face aici.", a declarat o turista.

Si ca sa fie siguri ca oaspetii isi vor aminti de acest concediu, gazdele le-au mai pregatit inainte de plecare o masa cum numai in Marginime mai gasesti.
 
Si familia Eremia face ultimele poze inainte sa plece spre casa. Au stat patru zile in creierii muntilor la Fundata si nu le-a parut rau, mai ales ca cei mici care au prins zapada din belsug.
 
Valul de turisti s-a revarsat pe DN1. Cine n-a mai avut nervi sa astepte in trafic si-a gasit de lucru pe marginea drumului. De pilda, un cuplu si-a amintit ca nu poate pleca acasa fara celebra cascavea de Doftana.
 
Din cauza aglomeratiei, Politia Rutiera a deviat temporar traficul pe ruta ocolitoare Sacele - Cheia - Valenii de munte. 
Modifică setările cookies