Turele de fotografie, ocazia perfecta de a trai si imortaliza povesti memorabile. Cat costa un astfel de sejur

Sunteti pasionati de drumetii, dar va place, in aceeasi masura, sa imortalizati peisaje si momente? Sunteti clientii perfecti pentru turele de fotografie, organizate de fotografi profesionisti in locuri de o frumusete rara.

Cei care au luat parte pana acum la astfel, de evenimente s-au intors cu multe povesti si imagini memorabile.

Satul Pestera, la 40 de kilometri de Brasov. De aici, Bucegii pot fi admirati in adevarata lor splendoare, iar fotografii spun ca este locul perfect pentru a invata sa pozezi peisaje.

Cativa turisti le urmeaza indeaproape sfaturile. ''Am fost cu mai multi traineri si la fiecare am gasit plusuri si am reusit sa invat cateva ceva si sunt foarte mutumita", a declarat o femeie. "Am fost de multe ori la Bran, dar niciodata in zona Bran - Meociu, si cu ocazia asta am facut si fotografii foarte frumoase."

O trusa profesionista de fotografie costa mii de euro. Iar pentru imaginea perfecta, oamenii asteapta uneori chiar si cateva ore intr-un singur loc.

"Cum asteptam noi aici doua trei ore sa se inroseasca muntele. Atunci cand merg cu masina si am trusa foto in masina, de cele mai multe ori sunt ingrijorat de trusa pentru ca valoreaza de doua ori cat masina.", marturiseste un fotograf pasinat.

"Este un mod de a cunoaste pana la urma Romania, de a cunoaste oamenii , de a cunoaste locurile, intr-un mod mai specific, mai pe indelete" ne explica organizatorul turelor foto.

Pentru un astfel de sejur, turistii platesc intre 800 si 1.500 de lei, in functie de locul ales. Pretul include cazarea si sesiunile de workshop alaturi de fotografi iscusiti.

Modifică setările cookies