Toate partiile de la Arena Platos se deschid in acest weekend. Ce cadouri vor fi oferite de Mos Nicolae

Dupa ce a inaugurat saptamana trecuta noul sezon cu o petrecere legendara, complexul de ski si snowboard Arena Platos va deschide toate partiile in acest weekend.

Pana in data de 21 decembrie, pe partiile de la Arena Platos se va putea schia miercuri si vineri intre orele 17 si 22, sambetele intre orele 10 si 22, iar duminica intre 10 si 18.

Joi, in 19 decembrie, partiile sunt deschise intre 10 si 17. Intre 20 si 23 decembrie instalatiile de cablu vor functiona timp de 12 ore, intre 10 si 22, iar in 24 decembrie pana la ora 17.

Din 25 decembrie pana in cinci ianuarie partiile vor fi deschise tot intre 10 si 22. In aceasta seara, miercuri, pentru prima data se va putea schia pe nocturna.

Partiile A si D sunt deschise la programul de nocturna, de la ora 17 pana la 22. Mos Nicolae vine vineri si la Arena Platos. Cei mici vor gasi in clapari, de Mos Niculae, skipass-uri gratuite daca au sub 12 ani, iar elevii si studentii primesc cadou o reducere de 50% la cartelele de transport pe cablu.

Ne-am gandit sa facem o surpriza celor mici pentru ca pe Mos Nicolae il stim toti ca un mos darnic. Ii asteptam pe cei mici pe partie”, spune Cristina Badiu, PR manager la Arena Platos.

Modifică setările cookies