Surprizele pregatite de hotelieri. De ce au avut parte primii turisti sositi la munte

Odata cu primii fulgi de zapada, la munte a sosit si primul val de turisti pusi pe distractii hibernale. Bucurosi de oaspeti, hotelierii din Poiana Brasov i-au asteptat cu berbecuti, vitel si purcelusi bine rumeniti la protap. Pana sa fie gata friptura, turistii s-au incalzit cu vin fiert sau tuica si cu o repriza de dans.

Ca sa capete putere pentru dans, turistii s-au infruptat, mai intai, din fripturile la protap, pe care bucatarul s-a pregatit dupa reteta numai de el stiuta. Trei zile a tinut carnea in bait, iar la rumenit, 10 ore! La o asemenea oferta, n-a rezistat nimeni.

Pentru cine a vrut ceva mai usor, bucatarii au pregatit si tartine cu icre de somon - 2.000 la numar!

Si cata vreme adultii au fost ocupati cu distractia, copiii s-au transformat in spiridusi ai lui Mos Craciun. 

Sezonul de iarna abia s-a deschis, asa ca si surprizele sunt la inceput.

Modifică setările cookies