Statiunile de pe Valea Prahovei au fost pline de turisti care au iesit pe partii, in asteptarea lui 2014

Toata Valea Prahovei a rasunat de veselie astazi.Fericitii care au fugit din marile orase la munte si-au facut pe partie incalzirea pentru horele pe care le vor incinge in noaptea dintre ani. Chiar daca nu a nins, desi ar fi fost cazul, schiurile si saniile au alunecat de minune si pe zapada artificiala.

In pantaloni calcati la dunga si cu palton elegant, un domn  pare ca si-a pregatit deja tinuta pentru petrecerea de la restaurant. Atat de devreme incat i-a ramas timp si pentru o coborare cu saniuta, la insistentele partenerei, dichisita si ea.

In schimb, tocmai in ultima zi din 2013, alti turisti si-au propus sa invete sa schieze. Au platit, evident, si un instructor care sa le arate cat mai repede toate secretele.

"Mi-am dorit tot anul, e prima data cand am venit la munte, e super aici, e zapada din belsug", a declarat Marius, unul dintre turistii prezenti pe partia Clabucet.

Cristian, un alt turist, are parte de primele lectii de schi:
"E prima lectie, greu, teoretic e bine. Cand e de pus in practica, e dureros. e prima mea vizita la munte iarna, si vreau sa invat..."

In aceasta seara la Clabucet sunt asteptati aproape 5 mii de oameni. Multi turisti, mai ales tinerii, si-au facut un obicei din a ciocni cupa de sampanie in aer liber.

Modifică setările cookies