Statiunea Vatra Dornei, impanzita de sute de turisti in minivacanta elevilor. Cat costa o noapte cu acces la SPA

Pentru ca elevii au vacanta, statiunea Vatra Dornei din judetul Suceava a fost impanzita zilele acestea de sute de turisti si copii veniti sa invete sa schieze.

Preturile sunt mai mici decat in alte statiuni, iar pensiunile sunt ocupate aproape in totalitate. Abia duminica seara oamenii se vor intoarce la casele lor, multumiti ca si vremea a tinut cu ei.

 

La Vatra Dornei -  mare aglomeratie. Cele mai mule locuri de cazare sunt ocupate de copiii veniti in taberele de ski. 

 

Partia este potrivita pentru incepatori si statiunea are preturi bune. Un grup din Tecuci, de exemplu, a reusit sa negocieze la o pensiune un pachet de 4 zile cu 300 de lei. In acest bani sunt incluse masa, cazarea si transportul, nu si inchirierea schiurilor. 

 

De departe Vatra Dornei este o varianta mai putin costisitoare pentru cei care vor sa isi trimita copiii in tabara. In timp ce in Poiana Brasov sau pe Valea Prahovei inchirierea schiurilor costa intre 35 si 50 de lei, aici acestea ajung sa coste 25 de lei pentru o zi intreaga. 

 

Cei care vor sa isi trimita copiii in tabara la un hotel de 3 stele gasesc oferte bune, fara masa. Turistii pot opta insa pentru varianta bufet suedez, meniu prestabilit sau a la carte. 

 

Alexandru Vezeteu, administrator hotel: "E perioada vacantei, bineinteles ca este aglomerat, e perioada sporturilor de iarna, incepe de la minim 50 de lei de persoana pe noapte cu acces la centrul SPA."

 

Pentru lectiile particulare cu instructor de schi, un copil va plati 200 de lei pe zi.

Modifică setările cookies