Statiunea Straja va fi inclusa in ofertele agentiilor de turism din Republica Moldova. De ce au fost impresionati strainii

Reprezentantii mai multor agentii de turism din Republica Moldova  s-au aflat, weekend-ul trecut, pentru prima data in vizita, in statiunea Straja. 

Turul de informare si relaxare a agentilor de turism din tara vecina a avut ca scop studierea statiunii Straja, zona turistica din Romania care, pana acum, nu a fost inclusa in pachetele de vacanta ale agentiilor din Republica Moldova. 

Reprezentantii agentiilor de turism au “probat” toate activitatile si toate serviciile puse la dispozitie in statiunea hunedoreana si au ramas impresionati de costurile mici practicate, de calitatea partiilor, dar si de gazdele primitoare. 

“De dimineata am vizitat 17 unitati de cazare. Ceea ce ne-a impresionat in primul rand este costul serviciilor, difera foarte mult de cealalta zona, care ar fi Valea Prahovei. Am avut si posibilitatea de a schia noi, personal, am probat partiile”, a spus reprezentanta unei agentii de turism din Republica Moldova.

Agentii de turism spun ca se afla pentru prima data in statiunea montana Straja si ca sunt hotarati sa includa si aceasta zona, pe langa Valea Prahovei, in pachetele turistice pe care le ofera. Placut surprinsi au fost atat de gazdele din zona hunedoreana, dar mai ales de bucatele gustoase.

“Ne-a impresionat ospitalitatea, gazdele sunt foarte primitoare, foarte flexibile si lucreaza pentru a lasa clientul multumit din toate punctele de vedere. Si mancarea e foarte buna si camerele, odaile sunt amenajate frumos, luxos”, a mai spus reprezentanta agentiei de turism.

Astfel, in scurt timp, partiile din Hunedoara ar putea fi luate cu asalt de turisti moldoveni. 

Modifică setările cookies