Sorici, sarmale si snowboard. Cum au petrecut turistii prezenti pe Valea Prahovei si in Poiana Brasov de Ajun

Colindatorii au cantat imbracati in costume populare, cu voci de inger, ca sa ne aduca pace si liniste in case in aceasta seara sfanta. 

Trebuie sa fim mai buni si mai generosi cu cei de langa noi, pentru ca se apropie sarbatoarea plina de magie a Craciunului.
Pe unii ii va prinde in bucatarie, pe langa oala cu sarmale si tava de friptura sau langa brad, asteptand cadourile de la parinti, copii sau nepoti, pentru ca in aceasta seara se aduna toata familia. Altii au plecat la munte sa se bucure de vacanta si sa le ureze de acolo Craciun Fericit tuturor. 
 
Valea Prahovei s-a transformat in Valea petrecerilor. Turistii care au sosit deja, n-au mai avut rabdare sa astepte masa de Craciun. Iar cei care au postit pana azi n-au rezistat ispitelor care a luat forma unor carnati gustosi.  
 
Cei veniti de departe s-au bucurat de tuica fiarta, foc de tabara si carne fripta atat cat trebuie. 
 
Si in Poiana Brasov distractia a inceput demult. Pe partie, turistii au inchiriat ATV-uri si snowmobile cu care s-au pierduti printre copaci. 
 
Dupa o tura de viteza, s-au adunat pe la hoteluri unde au fost intampinati cu sorici proaspat. Un maestru bucatar a taiat special pentru ei un porc, pentru o primire cu adevarat traditionala. Multi i-au facut poze lui Ghita, ca sa-l vada si prietenii pe internet: "Uite ce fata are, parca zambeste."
 
Apoi au fost invitati sa-si aleaga fiecare o bucata de sorici. Urarile de sanatate si Craciun fericit vor curge toata seara, dar si in zilele de sarbatoare ce vor urma. 
Modifică setările cookies