Snowboarderi din  toata Europa se intrec la Paltinis 

Tinerii snowboarderi din Europa se intalnesc in weekend  la Arena Platos din Paltinis pentru cea de-a patra editie a Transilvania Rookie Fest, cea mai importanta competitie din Romania dedicată snowboarderilor sub 18 ani. 

Competitia face parte din concursul international World Rookie Tour, concurs impartit in mai multe etape ce au loc in Cehia, Australia, Canada, Chile, Romania sau Austria. Transilvania Rookie Fest va avea loc, ca si anul trecut, in Fun Park-ul Arena Platos.

 Concurentii sunt din Austria, Slovacia, Bulgaria, Cehia si Romania. Anul acesta etapa din Paltinis este cea de-a doua din calendarul competitional după cea de la Livigno, in Italia.  

            Dupa Transilvania Rookie Fest, concurentii se vor indrepta spre urmatoarea etapa Avoriaz, in Franta. Castigătorul competitiei va fi desemnat în Volkl World Rookie Finals ce va avea loc în Ischgl, Austria.

 

Traseul competitiei de la Arena Platos a fost structurat pe patru niveluri de dificultate cu obstacole artificiale iar juriul va puncta cele mai spectaculoase sarituri.

Modifică setările cookies