S-au deschis Partia Noua si partiile de altitudine de la Sinaia. Bonus: wireless gratuit si late skipass

La Sinaia iarna a inceput abia saptamana aceasta pentru impatimitii sporturilor de sezon. Pana acum a fost fie prea putina, fie prea multa zapada, dar zilele acestea partiile se deschid uan dupa alta.

Partia Noua a fost deschisa inca din 28 ianuarie iar partiile de altitudine, incepand de azi, 30 ianuarie. Asa ca 28 ianuarie a fost practic prima zi de schi din acest sezon la Sinaia. Potrivit lui Bogdan Falcescu, administrator-director general al Transport Urban Sinaia, „Partia Noua se prezinta in conditii foarte bune si de siguranta pentru practicarea sporturilor de iarna, iar stratul mediu de zapada masoara aproximativ 40 de cm”. 


Despre partiile de inaltime, administratorul spune ca „schiorii si celelalte categorii de practicanti ai sporturilor de iarna se vor bucura de 15 km de partii atent semnalizate, care indeplinesc cele mai exigente criterii de calitate si siguranta. Pe partiile de altitudine, stratul mediu de zapada masoara, in acest moment, aproximativ 50 de cm.” Odata cu ele s-a deschis si telescaunul din Valea Soarelui, cu o capacitate de transport de 1800 de persoane pe ora. In doua-trei zile, administratorul spera ca toate partiile vor fi deschise, deoarece utilajele lucreaza deja la amenajarea lor. 


Pe langa deschiderea, fie si partiala, a partiilor, mai sunt si alte vesti bune. Cei care se trezesc greu si ajung mai tarziu pe partii vor beneficia de un late skipass care costa 60 de lei si poate fi folosit dupa ora 14:00. Pentru a reduce cozile la telegondola se va infiinta o noua casierie incepand de vineri iar la toate casieriile se va putea plati si cu cardul. In fine, la statiile telegondolei si la casieria inferioara inferioara a telescaunului din Valea Soarelui va exista Wi-Fi gratuit si neparolat.

Modifică setările cookies