Restaurantul din mijlocul padurii. Surprizele de care au parte romanii care aleg muntele de 1 Mai

Ziua muncii are farmecul ei si la munte, nu doar la mare. Pe Valea Prahovei si in Poiana Brasov mai sunt locuri pentru cei care nu si-au facut planuri iar ofertele suna bine: gratuitati la cazare, bonusuri pentru activitati recreative si petreceri organizate la iarba verde.

Reusita sejurului depinde insa de vreme care pana acum a fost cam instabila. De 1 mai, muntele este ideal pentru cei care doresc odihna, liniste si plimbari in natura.

"Am preferat sa venim la munte pentru ca la acest hotel sunt locuri de joaca foarte bine amenajate unde copiii se simt foarte bine. Este o zona linistita, aerul foarte curat, ozonat si un peisaj extraordinar de frumos" ne spune un turist.

Iar daca sunteti atenti la oferte puteti avea o vacanta reusita. Sunt hoteluri care le ofera o noapte bonus celor care achita un sejur de trei nopti. In plus, distactiile sunt toate la pret redus. "Pentru restaurante, bar, centru spa avem o reducere de 15%, pentru cei mici avem un nou parc de distractii special pentru ei si pentru cei mari cadouri surpriza", promit hotelierii.

Un astfel de sejur in Poiana Brasov costa 125 de euro. Pentru cei cu buget ceva mai restrans exista oferta pensiunilor unde cazarea se taxeaza in medie cu 75 de lei pe noapte, de persoana. "Punem la dispozitia clientilor biciclete gratuite si gratar utilat unde pot sa isi gateasca, sa se simta bine", ne spune un proprietar de pensiune.

Muntele inseamna nenumarate variante de distractie activa. Echitatia este numai una dintre ele. Oferta consta intr-o ora de calarie, costa 50 de lei atat pentru copii cat si pentru adulti. Clientii pot sa isi aleaga singuri atat caii cat si traseul pe care vor sa il parcurga prin padurile din Poiana Brasov.

Pe Valea Prahovei, gazdele stiu ca 1 mai se sarbatoreste la gratar printre mici si fleici, asa ca acorda o mare atentie spatiilor verzi.

La un restaurant din Sinaia turistii se vor simti exact ca in sanul naturii pentru ca restaurantul este amenajat chiar in padure, printre copaci.

Pe platoul Bucegilor este inca destula zapada asa ca oaspetii care au nostalgia iernii sunt bine veniti.


 

Modifică setările cookies