Afacerea cu echipamentele de schi second hand aduse din Germania si Austria. De ce sunt preferatele turistilor

In sezonul alb, printre iubitorii sporturilor de iarna sau amatori se poarta second hand.

Localnicii din comuna Brancovenesti, judetul Mures, au dat fructele si legumele vandute in fata portii pe schiuri, snowboard-uri, clapari si costume.
 
Aduse special din Austria si Germania, echipamentele sunt mai ieftine decat cele din magazine, iar oamenii din toate colturile tarii, se inghesuie sa le achizitioneze.
 
De la schiuri de toate culorile si marimile, snowboard-uri, clapari, la costume de schi - turistii gasesc tot ce le trebuie ca sa se distreze pe partie, la portile oamenilor din Brancovenesti. Comerciantii cutreiera centrele de inchirieri si magazinele de specialitate din Austria si Germania, unde, la final de sezon, echipamentele ramase sunt scoase la vanzare, cu reduceri de pretz considerabile. 
 
Iubitorii sporturilor de iarna vin special in acest sat pentru cumparaturile de sezon. Si incepatorii, care au drum prin zona, nu pot trece neapasatori pe langa echipamente. 
 
Cei care vor sa ajunga pe partie cu echipament nou nout, trebuie sa stie ca vor plati chiar si de trei ori mai mult fata de un echipament second hand. 
Modifică setările cookies