Pretul lectiilor de schi in acest sezon: Sinaia, cea mai scumpa statiune. Azuga si Busteni, cele mai ieftine

Mai sunt doar cateva saptamani pana la inceperea sezonului de iarna, iar instructorii de schi de pe Valea Prahovei au lansat ofertele pentru cei care vor sa se initieze in tainele schiului sau doar sa isi perfectioneze tehnica.

Fie ca turistul alege cursurile unei scoli de schi, fie ca opteaza pentru un instructor particular, preturile pentru lectiile pe omat in statiunile Sinaia, Busteni sau Azuga au ramas la nivelul celor de anul trecut.

Astfel, cele mai costisitoare tarife pentru initierea in tainele schiului sunt practicate de instructorii din statiunea Sinaia. Aici, pretul unei ore porneste de la 100 de lei si ajunge la 150 de lei.

Lectiile se desfasoara pe partiile de altitudine de la Cota 2000, iar instructorii spun ca sunt cele mai scumpe pentru ca trebuie sa ia doua telecabine ca sa ajunga sus.

In schimb, cele mai mici tarife vor fi la Azuga si Busteni. In cele doua statiuni, pretul unei ore de schi coboara si la 60 de lei, iar cel mai mare tarif nu trece de 90 de lei.

In ceea ce priveste initierea unui incepator, aceasta se desfasoara pe parcursul mai multor zile, in sedinte de maxim 2 ore pe zi.

Prima lectie se desfasoara intotdeaua intr-un loc mai retras al partiei, acolo unde monitorii de schi le explica incepatorilor care sunt regulile ce trebuiesc respectate pe partie.

In numai sase ore, instructorii reusesc sa invete pe orice client cum sa alunece corect pe zapada si cum sa vireze.

Modifică setările cookies