Sistemul de 100.000 de EUR care ii ajuta pe turistii din Poiana Brasov. Rivalizeaza cu cele din Austria si Elvetia

Cinci panouri de informare, pe model austriac vor fi instalate in toate punctele importante din Poiana Brasov. Turistii care vor veni la schi vor afla in timp real care este starea partiilor, cum este vremea si care este programul artistic din ziua respectiva.

Primul panou de informare digitala a fost montat deja in Livada Postei. Aici turistii pot vedea harta partiilor din statiune, a instalatiilor de transport pe cablu, care dintre acestea functioneaza si care este temperature in acel moment in statiune. Alte doua panouri care ofera aceleasi informatii vor fi montate la Capra Neagra si la telecabina Kanzel.

In plus, vor mai fi montate inca doua panouri electronice in zona de plecare a telescaunelor Ruia si Lupului care vor oferi informatii mult mai complexe. De aici schiorii vor afla care este grosimea stratului de zapada, daca sunt pietre pe partie, daca zapada e buna de schiat, daca sunt pietre pe partie si unde sunt acestea, daca e blocaj sau a fost un accident in zona dar si ce evenimente sunt in acel moment in statiune.

Sistemul de informare a turistilor isi propune sa rivalizele cu cele din Austria si Elvetia, asa ca si investitia e pe masura: aproximativ 100.000 euro. Pe langa panourile informative vor fi tiparite 30.000 de harti care contin informatii despre partii, instalatiile pe cablu si tarifele practicate in Poiana.

Modifică setările cookies