Partiile Vartop si Sureanu din Alba se pregatesc pentru sezonul de schi 2013-2014

Pregatirile sunt in toi pe partiile Vartop si Sureanu din judetul Alba, mai ales ca pentru sezonul rece se anunta multa zapada. De la partii pana la instalatii, totul este verificat la sange pentru a le asigura schiorilor cele mai bune conditii. 

Luna noiembrie este o luna plina de pregatiri pentru cele mai multe partii. La Vartop se lucreaza de zor la partii, se fac reparatii, verificari la instalatiile de teleschi, se monteaza plasele de protectie si se pun saltelele de siguranta pe stalpii teleschiului. Intr-o luna de zile, totul va fi pregatit ca la carte, iar iubitorii sporturilor de iarna sunt asteptati imediat dupa prima zapada.

Pe partia de la Vartop, pana la 1 ianuarie 2014 preturile raman aceleasi ca si anii precedenti. Mai precis, cei mici vor plati 3 lei pentru o urcare, iar adultii 5 lei.

Si la Sureanu se fac lucrarile de mentenanta si se pregatesc cele 10 partii cu toate gradele de dificultate. Pentru cei care vor pasi pentru prima data pe o partie de schi si vor dori sa se bucure de sporturile de iarna vor fi pregatite lectii la preturi accesibile. 

Modifică setările cookies