Partia de la Baisoara a ramas fara administrator. Primaria cauta solutii

Partia de schi si instalatia de teleschi din statiunea Muntele Baisorii isi cauta administrator. Partia, aflata in proprietatea primariei, nu a fost inchiriata la prima licitatie publica organizata. Astfel, la mijlocul lunii noiembrie, firmele interesate sunt asteptate la o noua licitatie. 

La prima licitatie organizata pentru inchirierea partiei de schi si a intalatiei de teleschi au participat doi ofertanti, insa niciunul nu a indeplinit conditiile impuse in caietul de sarcini. Astfel, reprezentantii primariei comunei Baisoara, judetul Cluj, organizeaza a doua licitatie publica in vederea inchirierii partiei din statiunea Muntele Baisorii.

 

Licitatia va avea loc la sediul primariei Baisoara, sat Baisoara, nr. 153, jud. Cluj, in data de 14 noiembrie 2013, ora 10.00. Depunerea ofertelor se va face la sediul primariei, in plic sigilat, pana in data de 14.11.2013, ora 9.00, iar deschiderea ofertelor se va face la ora 10.00. Caietul de sarcini si relatii suplimentare se pot obtine la sediul primariei”, se arata in comunicatul remis de reprezentantii primariei. 

Modifică setările cookies