OFERTE DE REVELION la munte. Surprizele pe care hotelierii si proprietarii de pensiuni le pregatesc turistilor

Mai sunt foarte putine zile pana cand febra sarbatorilor va cuprinde statiunile de pe Valea Prahovei, iar cine nu si-a rezervat inca un loc la munte trebuie sa se grabeasca.

Se mai gasesc camere libere pentru Craciun sau revelion la hoteluri de lux de patru si cinci stele dar si la vile care se inchirieaza cu totul. Cu toate ca in statiuni nu a nins pe partiile din Busteni, Azuga si Predeal se schiaza in conditii bune pe zapada artificiala. 
 
Daca stabiliti cu prietenii sa faceti revelionul impreuna, aveti sanse sa inchiriati o vila sau o cabana si sa impartiti costurile. Proprietarii acesteia, de pilda, cer 6000 de lei pentru 3 nopti. 
 
"Suntem foarte aproape de partie, turistii pot merge pe schiuri sau pe jos, aici este un living unde pot sta, avem 6 camere cu baie si TV fiecare, o bucatarie complet utilata", spune proprietara unei vile.
 
Chiar si cei care nu si-au facut un plan pentru Craciun pana in ultima clipa, mai pot gasi locuri...e drept, numai la hotelurile de lux, unde o camera costa, pentru 4 nopti, intre 1300 si 2000 de lei.
 
"Pentru sarbatori mai sunt foarte putine locuri pentru sarbatori, pentru craciun mai avem cateva camere, iar de revelion una singura", spune David Cristian, receptioner la un hotel de 4 stele.
 
"Avem un pachet de Craciun cu patru nopti, avem karaoke cu baloane cu heliu ceva mai deosebit, avem seara cu Mos Craciun si in ultima seara canta Baniciu", spune Octavian Birau, directorul de marketing al unui hotel de 5 stele.
 
Cine cauta atent poate petrece sarbatorile intr-un decor de vis. Aceasta vila din Busteni, care a apartinut unui celebru general, ne reaminteste eleganta interbelica. 
 
"Casa a apartinut generalului Leonida, a fost construita in 1938. Leonida e o personalitate care a servit in cele doua razboaie mondiale, de altfel el provine dintr-o familie numeroasa, avand 11 frati. Asa se si explica faptul ca vila are 11 camere ", spune Camelia Vlad, directorul de pensiune.
 
Chiar daca meteorologii au dat vesti proaste iubitorilor schiului, administratorii partiilor aflate la nord de Sinaia ne linistesc. Stratul de zapada artificiala are 30 de cm si se va mentine, fara probleme!
Modifică setările cookies