Oferte de 1 Mai pe Valea Prahovei si in Brasov. Un sejur in Poiana Brasov costa 125 de euro

Ziua muncii are farmecul ei si la munte, nu doar la mare. Reusita sejurului depinde insa de vreme, care pana acum a fost cam instabila. Daca la Balea Lac, salvamontistii ii avertizeaza pe turisti ca exista risc de avalansa si ii sfatuiesc sa evite sporturile de iarna in zona, pe Valea Prahovei si in Brasov sunt anuntate alte avalanse, de oferte insa.

Mai sunt locuri pentru cei care nu si-au facut planuri, iar propunerile hotelierilor nu sunt de neglijat: gratuitati la cazare, bonusuri pentru activitati recreative si petreceri organizate la iarba verde. De 1 Mai, muntele este ideal pentru cei care doresc odihna, liniste si plimbari in natura.

Daca sunteti atenti la oferte, puteti avea o vacanta reusita. Sunt hoteluri care le ofera o noapte bonus celor care achita un sejur de trei nopti. In plus, distactiile sunt toate la pret redus.

Un sejur in Poiana Brasov costa 125 de euro. Pentru cei cu buget ceva mai restrans exista oferta pensiunilor unde cazarea se taxeaza in medie cu 75 de lei pe noapte, de persoana.

Muntele inseamna nenumarate variante de distractie activa. Echitatia este numai una dintre ele. Oferta constra intr-o ora de calarie, costa 50 de ron  atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Pe Valea Prahovei, gazdele stiu ca 1 mai se sarbatoreste la gratar printre mici si fleici asa ca acorda o mare atentie spatiilor verzi.

La un restaurant din Sinaia, turistii se vor simti exact ca in sanul naturii pentru ca restaurantul este amenajat chiar in padure, printre copaci.

Pe platoul Bucegilor este inca destula zapada asa ca oaspetii care au nostalgia iernii sunt bine veniti.
 

Modifică setările cookies