Mos Nicolae le aduce turistilor un weekend perfect pentru schi la Azuga. Partia Cazacu este in stare impecabila

Zapada, ce-i drept artificiala, masoara deja 30 de centimetri pe partia Cazacu. Pista a fost batatorita, iar instalatia de transport pe cablu a fost pornita. Asadar, se poate schia in voie chiar de vineri. Promisiuni avem si pentru celelalte partii din zona.

Partia Cazacu din Azuga arata impecabil, chiar daca are doar 170 de metri lungime si 30 latime. Este destinata incepatorilor, dar si avansatii se pot bucura de ea, mai ales ca are un teleschi nou-nout.

"Sunt 30 de cm de zapada nivelata in doua straturi. Va asteptam la schi, daca vremea va fi favorabila din weekendul viitor. Deschidem si ceilalti 400 de metri de partie", a declarat Alexandru Debreti, administratorul partiei Cazacu din Azuga.

La baza partiei, centrele de inchirieri de echipamente sportive sunt si ele gata pentru clienti.

Pe celelalte partii din Azuga, Busteni si Predeal se lucreaza pentru inzapezire doar noaptea, cand temperaturile coboara sub -4 grade Celsius, cat este limita pentru pornirea tunurilor. 

Deocamdata, in Poiana Brasov startul de zapada masoara doar cativa centimetri. Dar, daca va continua sa ninga si va fi la fel de frig, tunurile de zapada vor fi pornite, asa ca in scurt timp ne vom putea bucura de cei 24 de kilometri de partie. 

Chiar si asa, copiii s-au bucurat de pulberea de zapada artificiala de pe partia Bradul si au inceput primele ore de schi. 

Meteorologii ne-au dat sperante ca va ninge in acest veekend.

Modifică setările cookies