Mii de români au ales Valea Prahovei ca destinație de weekend. Cum s-au distrat

Acelaşi soare nesperat de ianuarie a umplut de veselie Valea Prahovei. Mii de turişti şi-au petrecut ziua pe părţii, pe cărări de munte, ori au făcut plimbări între staţiuni. Cum s-au distrat

Este adevărat că cei care au insistat să meargă cu maşina au cam pierdut timpul pe DN1.

S-a circulat cu dificultate, în special între Sinaia şi Buşteni, însă la destinaţie cei mai mulţi s-au mai dezmorţit la petrecerile organizate în aer liber.

În Predeal s-au etalat blănuri lângă grătarele pe care sfârâia bulzul şi ceaunelele care dădeau în clocot. De dansat s-a dansat mai mult pe loc cu paharul în mână.

Pentru că a fost mai degrabă o zi de primăvară, schiorii au fost convinşi că temperaturile ridicate de la prânz vor strica părţile.

Schior: „Zăpada e cam de primăvară, cam molicică, dar e bună, e o plăcere extraordinară, vedeţi că sunt la o vârstă destul de înaintată şi încă îmi place să schiez."

Cei sosiţi la munte cu rulota, pe Valea Cerbului, s-au bucurat şi ei de peisaj dar mai ales de o masă copioasă."

După ore petrecute în trafic, şoferii au avut parte de o altă experienţă neplăcută. În parcarea de la Cota 1000 din Sinaia a ieşit cu scandal.

Primăria a instalat un nou sistem de plată, dar bariera care ar fi trebuit să se ridice pentru fiecare maşină în parte, la ieşire s-a blocat. Coada a devenit, astfel, interminabilă.

Administraţia locală a promis că va lua măsuri.

Modifică setările cookies