Lacul Colibita, oaza de liniste din mijlocul Transilvaniei. Cum arata un bungalou retras, cu acces la ponton, ideal pentru deconectare

V-ati gandit vreodata sa va petreceti vacanta de 1 Mai la plaja, inconjurati de creste muntoase acoperite inca de zapada? Nu trebuie sa mergeti pentru asta in Croatia ci in inima Transilvaniei, unde Lacul Colibita, de la poalele Muntilor Calimani, creeaza o atmosfera de basm.

Iubitorii drumetiilor pe munte, dar si ai sporturilor nautice, sunt fericiti de natura primitoare, iar gazdele au pregatit bucate alese si au amenajat, pentru siesta, chiar si o plaja cu umbrelute. In inima muntilor vulcanici Calimani, la aproximativ o ora de mers cu masina din Bistrita, descoperim in toata splendoarea sa - Lacul Colibita, taram binecuvant, in care apa mangaie parca poalele muntilor.

Turista: "Cred ca e foarte benefic si pentru copii si noi, efectiv sa iesim din rutina zilnica".

Localnic: "De jur imprejur peisajul e mirific. In acelasi timp aerul are niste calitati deosebite: vin stresati si pleaca bucurosi. "

Dincolo de spectacolul naturii, si oamenii locului au pus umarul pentru a crea un colt de basm. Ce poate fi mai frumos decat sa stai cu picioarele goale pe nisipul fin de la mare si sa privesti in zare catre zapada ce acopere inca varful muntelui? Nu e de mirare ca multi dintre turistii si-au rezervat camere cu cateva luni in urma.

Valeria Hangan, administrator pensiune: "Cererea este destul de mare pentru Colibita, zona este frumoasa, dupa cum vedeti, si atunci solicitarile sunt tot mai mari. Avem preturi la 80 de RON camera single, pentru 2 persoane, matrimonial la 100 de RON si camera pentru familii cu copii la 120 RON".

Proprietarii pensiunilor vor sa faca din Colibita nu doar un loc bun pentru somn si mancare buna, asa ca atrag turistii si prin sport.



Turista: "Rafting, sa mergem cu bicicletele, sa ne plimbam. E o zona noua pe care nu am explorat-o pana acum,  peisajul e frumos."

Turista: "E o zona foarte faina."


Pentru clientii mai pretentiosi, proprietarii au gasit varianta perfecta: au constuit bungalouri de lux cu acces la ponton.  Imediat ce se trezesc acestia pot iesi in natura nestingheriti la o plimbare cu barca. Evident, acest serviciu este inclus in pretul de 100 de Euro pe care turistul il plateste pentru o noapte de cazare aici. Dupa ce v-ati relaxat ori ati facut o plimbare in caiac, pe apele lacului, puteti sa vizitati si castelul lui Dracula din pasul Tihuta, aflat la 20 de km distanta.

Modifică setările cookies