In weekend se deschid partiile Sulinar, Drumul Rosu, Bradul si Lupului din Poiana Brasov. Stratul de zapada masoara 40 de centimetri

Poiana Brasov va asteapta sambata 14.12.2013 cu cele mai lungi partii din tara pregatite de schi. In acest week-end vor fi deschise partiile Sulinar, Drumul Rosu, Bradul si partea superioara a partiei Lupului, starea zapezii fiind foarte buna.

Stratul de zapada masoara aproximativ 40 de cm. Pentru inzapezirea partiilor s-au folosit instalatiile de producere a zapezii artificiale si peste 60.000 de metri cubi de apa.

Urmatoarele instalatii pe cablu sunt functionale: Telecabina Kanzel, Telegondola, Telescaunul Ruia si Teleschiul Bradul. In acest moment, in partea superioara a muntelui este soare, temperatura este de +1°C, iar in partea inferioara, de la cota 1300 in jos, este ceata, iar temperatura este de -3°C.

Prognoza meteo prevede pentru la noapte un cer predominant noros, cu o temperatura de -6°C, iar sambata cer partial insorit.

Pretul ski-pass-ului pentru o zi este de 140 lei pentru adulti si 80 de lei pentru copii. Daca schiati doar 4 ore, atunci cartela costa 95 de lei pentru adulti si 60 de lei pentru copii.

Modifică setările cookies