La munte a nins doar cu turisti, nu si cu zapada. Cat costa un sejur la un hotel de 4 stele

Acestia si-au inceput deja vacanta de iarna in statiuni. S-au echipat pentru schi iar duminica au stat toata ziua pe partie.

Hotelierii le-au intuit dorinta si le-au oferit pachete prelungite, care includ si acest weekend, mai ales ca in zona a fost zarit deja Mosul cu un sac de cadouri.

Muntele a fost prietenos cu musafirii si le-a facut duminica cinste cu vreme senina si privelisti de vis. Aceste domnisoare au cazut in admiratie.

Zapada, schi si ceai fierbinte sau vin fiert. Asta se pare ca au preferat si miile de turisti care au venit in Poiana Brasov inca din acest weekend. Numai aici au la dispozitie cel mai mare domeniu schiabil, cu zapada, din tara.

Tatiana a venit din Chisinau pentru a-si petrece sarbatorile in Poiana Brasov. Calca pentru prima oara in viata pe o partie de schi.

"Nu pot sa schiez si sper sa nu patesc nimic", marturiseste aceasta.

Tunurile de zapada nu au tinut cont de cat de bine stiu sa stea turistii pe schiuri si si-au facut datoria. Dupa atata sport, cei mai multi au avut nevoie si de mese imbelsugate.

Si pe Valea Prahovei, sute de romani sunt deja in vacanta. Este primul weekend din vacanta copiilor si, evident, ca acestia au fost in centrul atentiei.

In toata aceasta imbulzeala, si-a facut loc...un  Mos Craciun.

Un sejur prelungit la munte, intr-un hotel de 4 stele, costa intre 350 si 500 euro. Pretul include masa de dimineata, cea festiva si cateva petreceri tematice. 

Modifică setările cookies