Incident rar, in Poiana Brasov. Cu cine au dat turistii nas in nas, pe partie, in plina zi

Aventura mai putin obisnuita pentru schiorii care au fost luni in Poiana Brasov.

Un urs curios si-a facut aparitia chiar pe marginea partiei si s-a uitat la ei. Din fericire, cativa instructori de schi au avut prezenta de spirit sa-i opreasca pe sportivi si au facut galagie pana cand animalul s-a indepartat. Aparitia unui urs pe partie este un fenomen destul de rar, pentru ca animalele salbatice evita zonele frecventate de oameni.

Ursul si-a facut aparitia chiar pe partia Drumul Rosu si le-a dat emotii schiorilor care se aflau in zona. Nimeni nu stie ce cauta el acolo, dar cert este ca nu parea deloc deranjat de oameni.

 

Monitorii de schi care s-au aflat pe partie i-au oprit imediat pe schiori si au inceput sa strige la urs pana cand s-a indepartat.

Viorel Muntean, instructor de schi: "M-am mai intalnit o data cu asa ceva iar masura preventiva a fost sa opresc pe cat mai multa lume am putut in spatele meu. In momentul in care ne-am apropiat mai multi, am facut galagie si atunci a fugit de acolo"

Specialistii spun ca ursii sunt imprevizibili in acesta perioada pentru ca ies din hibernare si sunt dezorientati si foarte flamanzi.

Modifică setările cookies