Elevii din Maramures sunt asteptati pe partiile din Cavnic cu reduceri de pana la 50%

Administratorul partiilor de schi Icoana, Cavnic, le pregateste o surpriza placuta elevilor din judet. In urma unui parteneriat care ar putea fi incheiat in perioada imediat urmatoare, elevii vor beneficia de reduceri cuprinse intre 20  si 50% pentru partiile de schi si pentru cele doua trasee de snow-tubing. 

Cristian Costin, administratorul partiilor Icoana, s-a intalnit deja cu profesorii de sport a mai multor scoli din judetul Maramures. In urma discutiilor purtate, in urmatoarele saptamani ar putea fi semnat un parteneriat cu scolile din orasele invecinate care sa le permita elevilor sa-si petreaca iarna pe partie. Elevii vor beneficia astfel de reduceri de pana la 50% atat cursurile de schi, cat si la urcarile cu teleschi si la traseele pentru snow-tubing.

Pentru sezonul de schi 2013 – 2014, tarifele raman neschimbate pe partiile Icoana. Astfel, o urcare teleschi costa 2.5 lei pentru copii si 3 lei adulti, iar pentru tubing turistii vor scoate din buzunar 20 lei pe ora. Abonamentele cu 14 urcari se pot achizitiona contra sumei de 30 lei pentru copii si 35 de lei pentru adulti. Inchirierea echipamentelor de schi si snowboard porneste de la 20 de lei pe ora si ajung pana la 50 de lei pe zi, iar pentru o lectie de schi cu instructor amatorii sporturilor de iarna vor scoate din buzunar 50 lei.

Modifică setările cookies