Ce oferte găsim anul acesta la Târgul de Crăciun din Brașov. Perioada în care va avea loc

Și anul acesta, în Piața Sfatului va fi organizat Târgul de Crăciun, care se va deschide duminică, de Ziua Națională a României.

Potrivit autorităților, turiștii vor găsi 35 de căsuțe, mai puține față de anii trecuți, însă noutatea este că acestea vor fi ocupate doar de comercianți din județul Brațov, fără organizarea unei licitații pentru ocuparea efectivă a spațiilor, scrie bizbrasov.ro.

Pe lângă decorațiuni, cei care ajung la târg vor putea cumpăra castane coapte, ciocolată de casă, dulceață, brânzeturi și produse tradiționale din carne.

Tot acolo, vor participa și comercianți din Republica Moldova care vor vine fructe uscate, în ciocolată, dar și decorațiuni.

La târg se va găsi și mâncare caldă, însă nu va fi preparată în Piață, comercianții putând deține doar plite electrice unde să încălzească mâncarea.

Mai mult decât atât, va fi amenajată și căsuța lui Moș Crăciun, unde se va afla o cutie poștală specială, în care copiii pot lăsa scrisoarea lor pentru Moșul, organizându-se și o serie de ateliere creative.

Anul acesta, târgul se va închide pe 31 decembrie, din cauza vânzărilor slabe din luna ianuarie, iar căsuțele vor fi deschise în fiecare zi în intervalul orar 11.00 - 22.00.

Modifică setările cookies