Cazarile pentru Revelion 2014, epuizate in Poiana Brasov. Optiunile romanilor care vor sa petreaca Anul Nou la munte

Pe Valea Prahovei si in Poiana Brasov cu greu mai gasim o camera libera, pentru ca multi vor sa petreaca, aici revelionul.

Primele rezervate au fost pachetele de lux, la 4 si 5 stele, unde noaptea, dintre ani nu trece, fara program artistic, spectacol de artificii si preparate de exceptie.

"In acest moment in Poiana Brasov nu mai exista nici un loc de cazare liber. Asta cu toate ca cele mai ieftine oferte incep undeva la 1500 de euro de persoana pentru un sejur de 4 sau 5 zile" a relatat Robert Elekes, corespondent PRO TV.

Iar la hotelurile de lux tarifele se dubleaza, mai ales daca punem la socoteala si serviciile Spa.

"Noi stam un pic mai mult decat strict programul de Revelion, undeva pana la mijlocul lui ianuarie", a povestit un turist.

In Predeal, la un hotel de lux, nu mai sunt camere libere din noiembrie, iar telefoanele suna si acum pentru rezervari.

Ne este prezentata camera Royal a hotelului: "Este apartament deluxe royal, are o splendida vedere spre munte, un pat special cu baldachin, jacuzzi in camera si aici un semineu."

Si acest hotel de cinci stele din Azuga este ocupat 100%. Pachetul de Revelion a costat pentru doua persoane mai mult de 1600 de euro. Pe langa cina festiva, dejunul si o cina vanatoreasca pe 1 ianuarie, oaspetii au parte si de o incursiune in istoria vinului. In crama hotelului se regasesc vinuri celebre cu o valoare totala de aproape 1 mil de euro.

"Ne aflam in fata unei legende vii, mouton rothschild, care in fiecare an incepand cu ani '45 a lasat ca eticheta sa fie pictata de catre un mare artist, astfel ca valoare adaugata a vinului este data si de cine a semnat eticheta, il are in portofoliu si pe Picasso" a povestit Catalin Paduraru, reprezentant crama.

Nici pensiunile de 4 si 5 margarete nu se lasa mai prejos. In Marginimea Sibiului gazdele nu fac nimic la voia intamplarii si combina atent traditionalul cu rafinamentul.

"Un meniu elegant, un meniu foarte gustos, foarte aspectuos, intotdeauna dam foarte mare importanta meniului pentru Revelion, iar ca program ne-am gandit sa le oferim si o muzica traditionala din partea locului din Sibiu"
, sustine Maria Lupu, proprietar pensiune.

Aici un pachet festiv de 5 nopti costa cel mult 330 de euro, iar pe masa musafirii vor avea icre de pastrav, rulada de branzeturi fine, foie gras si friptura de vanat.

Modifică setările cookies