Baie romantica de plante sau masaj cu pietre vulcanice. Hotelierii din Poiana Brasov se intrec in oferte

Dupa o zi de schi obositoare, poti sa te relaxezi in centrele spa din Poiana Brasov.

ANA HOTELS 

La Ana Hoteles exista incepand de anul acesta Happy Hour de luni pana vineri. Mai exact, clientii vor plati cu 30% mai putin la estetica faciala si corporala si cu 50% mai putin la masaje, in fiecare zi lucratoare intre orele 11:00 – 16:00.

Pentru cuplurile care vor mai mult o vacanta de relaxare si nu de schi exista pachete special create pentru ei. Oferta include o ora de masaj sau tratament corporal la alegere, o baie romantica de plante si 30 minute pe patul de relaxare. Pretul unui astfel de rasfat este de 480 lei/zi. Tratamentul dureaza 2 ore  pe zi iar cuplul primeste si o sampanie mica inclusa in pret.

Tot aici exista si pachete pe durata mai lunga: 2, 4 sau 6 zile. Preturile pentru pachetele de 2 zile incep de la 235 lei pana la 590 lei, pentreu cele de 4 zile variaza intre 495 lei si 1.115 iar pentru 6 zile costurile incep de la 720 lei si pot ajunge pana la 1.775 lei.  

Oferta poate include: dus-masaj, dus subacval, baie de plante, tratament facial, corporal, masaj cu pietre vulcanice, drenaj limfatic, reflex terapie, tratemente anti imbatranire, in functie de pachetul ales. Clientii isi pot alege cate doua terapii pe zi.

HOTEL ALPIN 

            Hotel Alpin vine in intampinarea clientilor cu o oferta de o zi fara stres si tumulutul zilelor agitate. O zi de spa cu tratamente de infrumustare, relaxare, tratament facial de hidratare si intinerire si masar aromatic si un scrub. 

Preturile incep de la 193 euro – cazare in camera dubla cu mic dejun inclus - si pot ajunge pana la 253 euro pentru cazare in camera dubla cu pensiune completa. 

SILVER MOUNTAIN 

            Aici clientii se pot rasfata la un centru spa care se intinde pe o suprafata de 900 m2 si este compus dintr-o piscina interioara, o piscina incalzita exterioara, o sala de fitness profesionala, o sauna si baie de aburi, cu doar 50 lei pe zi.  

Un masaj de relaxare sau reflexoterapie costa 120 lei persoana si dureaza 50 minute. Proprietarii spun ca in mai putin de o luna vor avea si un salon de masaj exotic.  

Modifică setările cookies