Adrenalina suprema:  O cusca de sticla, agatata la 4km, pe varful unui munte din Alpii francezi

 Puls crescut, respiratie grea, ameteli, dureri in piept, senzatie de pericol iminent: acestea sunt simptomele pe care cineva care se teme de inaltimi le-ar putea experimenta, daca ar ajunge in acest loc.

In jos si fata in desfasoara varfurile inzapezite din Franta, Italia si Elvetia, inclusiv, la sud, masivul Mont Blanc,cel mai inalt munte al Europei.

In jos, privelistea e o sursa de adrenalina pura: o prapastie de 4100 de metri, de care te separa doar o bucata de sticla securizata.

Cusca de sticla este situata pe varful Aiguille du Midi, care face parte din lantul muntos Mont Banc, de langa Chamonix.

Noua atractie, numita 'Pas Dans Le Vide' ('Paseste in vid'), face parte din proiectul de reamenajare a centrului pentru vizitatori de pe Aguille du Midi.

'Pas Dans Le Vide' este construita in jurul unei structuri metalice, suspendata deasupra prapastiei si ofera vizitatorilor o perspectiva imposibila pana in prezent.

Accesul se face cu cea mai inalta telecabina din Europa, care are un traseu de aproape 2,6 kilometri.

Apoi, o a doua instalatie de transport ii duce pe aventurieri pe verticala, pentru inca 1,4 kilometri, spre privelistea de pe varf.

Un purtator de cuvant al Companiei Mont Blanc, compania care opereaza telecabinele si atractiile din zona, a declarat: "Iubitorii e adrenalina vor fi atrasi de noua atractie, 'Paseste in vid'.

Noul element va avea un impact vizual minim asupra perceptiei cladirii, si a zonei, ca un intreg.

'Paseste in vid' este prima atractie de acest fel de la aceasta altitudine, materialele sunt folosite in premiera iar tehnologia este revolutionara."

MAI MULTE IMAGINI, AICI.

Modifică setările cookies