Vladimir Putin si-a adus cainele la Jocurile de la Soci. Patrupedul a fost controlat cu greu in fata fotografilor

Vladimir Putin l-a adus la Soci pe unul dintre cainii sai pentru a-l prezenta demnitarilor veniti la Jocurile Olimpice.

Dupa ce presa internationala a criticat dur Rusia pentru modul in care a tratat problema miilor de caini maidanezi de la Soci, Vladimir Putin a adus la Jocurile Olimpice cainele pe care nici el nu a reusit sa-l dreseze astfel incat sa-i asculte ordinele, relateaza ABC News.

Yume, o femela, in varsta de 2 ani, din rasa Akita Inu, a participat chiar la intalnirea dintre Putin si prim ministrul japonez, Shinzo Abe, cel care i-a daruit animalul in urma cu 2 ani.



In fata fotografilor, Yume a parut greu de controlat pana si pentru Putin care a tinut-o in lesa tot timpul. Animalul a marait in fata fotografilor. De altfel rasa Akita Inu este recunoscuta pentru incapatanarea sa. Presa rusa a scris chiar ca Yume ar fi provenit din parinti, invinuiti de o serie de atacuri asupra unor adolescenti.

Cu o saptamana inainte de deschiderea Jocurilor Olimpice, presa internationala a relatat ca organizatorii au angajat o firma privata pentru a strange si ucide cat mai multi maidanezi, considerati "gunoi biologic".


Sursa foto: Getty

Modifică setările cookies