Vesti bune pentru Thomas Morgenstern. Sportivul ar putea participa la Jocurile Olimpice de la Soci

Vesti bune pentru austriacul Thomas Morgenstern, sportiv care a suferit un accident teribil in urma cu o saptamana.

Multiplul campion nu va mai avea nevoie de interventii chirurgicale in urma accidentului suferit vinerea trecuta. Totusi, potrivit medicilor, acesta va ramâne la spital pentru inca cel putin doua saptamani.

"In urma radiografiei, s-a stabilit scaderea hemoragiei la plamani si la creier. Starea lui ne permite sa spunem ca a inceput perioada de recuperare", a declarat chirurgul Josef Obrist.

In urma anuntului facut de medici, antrenorul lotului national de schi al Austriei a declarat ca Morgenstern ar putea participa la Jocurile Olimpice de la Soci.

"Vom pastra un loc pentru el pana in ultimul moment. Sa fie clar acest lucru. Thomas merita sa fie acolo. Acum insa, cel mai important lucru este ca a inceput perioada de recuperare", a adaugat antrenorul lotului de schi al Austriei, Alexander Pointner.

Schiorul a ajuns la spital dupa ce a cazut in timpul unui antrenament pe care il desfasura in statiunea austriaca Kulm. Acesta si-a pierdut echilibrul si s-a lovit puternic la spate si la cap. Morgenstern, in varsta de 27 de ani, este triplu campion olimpic, dupa ce a castigat un titlu la Torino si inca doua la Vancouver.

CLICK AICI PENTRU VIDEO CU ACCIDENTUL LUI MORGENSTERN

Modifică setările cookies