Ultimele etape de calificare la Jocurile Olimpice. Romanii intra si ei in probele de la Cupa Mondiala, Cupa Europei si Cupa Intercontinentala

Calificarile pentru Jocurile Olimpice continua.

Pana pe 19 ianuarie se vor desfasura ultimele etape din Cupa Mondiala, Cupa Europei si Cupa Intercontinentala, care vor stabili sportivii calificati la Jocurile Olimpice de la Soci, jocuri ce vor debuta in februarie 2014. Mai multi sportivi romani, skeletonisti, boberi sau concurenti in proba de sanie vor lua startul in aceste competitii, vizand o clasare cat mai buna.

Printre acestia, boberii Barcacila Bogdan, Craciun Florin, Istrate Nicolae, Stancu Danut si Peptea Emil, care vor concura la Winterberg, Germania si la Igls, St. Moritz si Konigssee. De asemenea, Iorga Marian, Otrava Bogdan, Moldovan Danut, Muntean Paul si Neagu Andreas vor fi si ei la startul probelor continentale de la Cupa Europei, la Igls si St. Moritz.

La fete, Andreea Grecu si Erika Halay se vor alatura si ele competitiei.

Echipa de sanie stafeta, cu Raluca Stramaturaru, Valentin Cretu, Radu Nicolae Sovaiala si Alexandru Teodorescu va merge la Oberhof si Altenberg, dar si la Europenele de la Sigulda.

Skeletonista Maria Mazilu va participa in probleme de la Winterberg, Igls si St. Moritz, iar Dorin Velicu in probele de la Whistler si Park City, dar si la Cupa Europei de la St Moritz si Konigssee.

Juniorii romani car vor participa in probele de la Cupa Mondiala si Cupa Europei nu sunt insa angrenati in lupta pentru accederea la Jocurile Olimpice de la Soci.

SURSA: sptfm.ro

Modifică setările cookies