Poveste extraordinara la JO. Un indian, concurent in proba de sanie, se poate antrena doar pe o sanie cu roti: "Noi nu avem pista in India" VIDEO

Un concurent in proba de sanie a Jocurilor Olimpice de la Soci a uimit lumea cu o poveste extraordinara

Indianul Shiva Keshavan, sportiv calificat la Jocurile Olimpice de la Soci, este un exemplu pentru toti iubitorii sportului. Cu o performanta extraordinara pentru tara sa, calificat la Olimpiada, acesta nu are nici macar unde sa se antreneze.

"Noi nu avem pista de sanie in India. Pentru a ma antrena a trebuit sa modific sania, i-am pus roti. Mergem in singurul loc unde putem practica, pe munte", spune acesta.

Mai mult, sportivul va participa pe cont propiu la JO, Comitetul Olimpic de la New Delhi fiind in imposibilitatea de a le oferi sprijin participantilor, dupa un scandal urias de coruptie.

Fara nicio medalie la JO de Iarna, India poate obtine cea mai mare performanta din istorie gratie unui sportiv participant pe cont propriu, care se antreneaza in conditii extreme.

"Cu totii ne dam cu sania cand suntem mici. Proba de sanie este practic un sanius extrem, ca atunci cand aluneci foarte repede. Nu este vorba doar despre curaj, trebuie sa vezi cum se comporta corpul tau in conditii extreme", mai spune Keshavan.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

Antrenamentul indianului pare mult mai periculos decat competitia in sine, acesta fiind nevoit sa coboare cu sania printre animale sau masini.

Modifică setările cookies