Inspectie de urgenta la Soci. Presedintele Vladimir Putin a verificat partiile de la JO. Acesta nu s-a putut abtine sa nu puna schiurile in picioare. VIDEO

Presedintele rus Vladimir Putin a inspectat vineri partiile din statiunea Soci, unde vor incepe, in luna februarie, Jocurile Olimpice de Iarna, editia 2014.

Vladimir Putin si premierul Dmitri Medvedev, fost presedinte al Rusiei, au mers impreuna la Krasnaya Polyana, cunoscuta statiune montanta care va gazdui probele JO, cei doi lideri politici dorind sa verifice stadiul pregatirilor.

Sportiv impatimit, Putin (61 de ani) nu s-a dat in laturi de la putin efort si a pus schiurile in picioare, dandu-se pe o partie special amenajata.

Presedintele rus a vizitat si orasul VOlgograd, aflat la 650 de kilometri de Soci, unde au avut loc doua atentate teroriste in urma cu mai putin de o saptamana.

Acesta a sustinut ca teroristii incearca sa decredibilizeze masurile de securitate luate de Guvern si sa creeze panica, sabotand astfel Jocurile Olimpice de la Soci.

VIDEO AICI

Modifică setările cookies