Concurs pentru femei la Arena Platos, de 8 Martie. Miss Bikini pleaca la surf in Tenerife

De Ziua Femeii, Arena Platos gazduieste pentru a doua oara concursul Miss Bikini. Castigatoarea va fi premiata cu 1.000 de lei si o excursie la surf in Tenerife.

Sambata, 8 martie 2014, de Ziua Femeii, doamnele si domnisoarele pricepute in ale schiului si snowboardului vor oferi un spectacol memorabil pe partie cu ocazia unei noi editii a concurului Miss Bikini Arena Platos. Anul trecut, 21 de concurente au trecut prin mai multe probe in fata juriului. Miss Bikini Arena Platos 2014 duce competitia la un alt nivel.

Pe langa premiul de 1.000 de lei oferit si anul trecut concurentei castigatoare, cea care va castiga editia din acest an primeste si o excursie la surf in Tenerife. Excursia la surf dureaza sapte zile si contine antrenamente si diferite excursii si activitati sportive, de la inot alaturi de delfini, la snorkeling printre testoase si plimbari cu kayak-ul la apusul soarelui.

Concursul va fi compus din mai multe probe. Proba de slalom va avea loc pe partia D, cea mai accesibila partie a complexului de schi, iar concurentele vor trebui sa coboare partia pe schiuri sau pe placa imbracate in orice tip de costum de baie sau in lenjerie. Concursul va fi cronometrat, fiecare concurenta urmand sa obtina un punctaj in functie de rapiditatea cu care va termina proba. Cursa de slalom va fi urmata de mai multe probe, de aceasta data fara schiuri in picioare.

Castigatoarea concursului va fi cea care aduna cele mai multe puncte in toate probele concursului. Inscrierea la concurs este gratuita iar doritoarele se pot inscrie in avans pe email, la adresa [email protected] sau in ziua concursului, incepand cu ora 10, in apreschi. Concursul va incepe la ora 12.

Modifică setările cookies