Concurs de slalom "Family Race". Castiga SKIPASS-uri pentru toata familia la Arena Platos

Weekend dedicat familiilor la Arena Platos. Cu mic cu mare, iubitorii sporturilor albe sunt asteptati pe schiuri și plăci de snowboard sa participe la concursul de slalom „Family Race”.

Competitie inedita pe partiile Arena Platos. Administratorii partiilor organizeaza, pentru prima data, un concurs de slalom dedicat exclusiv familiilor.

Sambata, 4 ianuarie 2013, de la ora 12.00, partia B1 va fi luata cu asalt de familii indragostite de sporturile albe. Pentru a participa la concurs, fiecare familie trebuie sa fie reprezentata de minim 3 membri, 2 adulti si 1 copil sau 2 copii si 1 adult.

Concursul de slalom se va desfasura pe partia B1, in doua manse (o singura mansa in cazul in care vor fi multi concurenti). Timpii realizati de fiecare dintre cei trei membri ai familiei vor fi adunati pentru a da punctajul de concurs, iar cele mai rapide familii vor fi premiate cu skipass-uri la Arena Platos.

Concurentii pot utiliza atat schiuri cat si placi de snowboard, iar inscrierile se fac in ziua concursului, la apreski, de la ora 10 sau in avans, pe email, pe adresa [email protected]. Concurentii trebuie sa stie ca nu se percepe taxa de inscriere.

Modifică setările cookies