Competitie de schi alpin pentru copii. Schiorii talentati sunt asteptati la linia de start

Pe locuri, fiti gata, Start! Duminica, 2 Martie 2014, Ski Resort Transalpina a programat a doua editia a “Cupei Transalpina”  la slalom urias, pentru copii cu varste cuprinse intre 4 si 17 ani.

Competitia de schi alpin pentru copii “Cupei Transalpina”  are ca scop atragerea unui numar cat mai mare de copii spre practicarea schiului, dar si descoperirea copiilor talentati pentru practicarea sportului de performanta.

 

Probele vor fi in asa fel organizate incat sa puna in valoare competentele sportive si tehnice dobandite, impuse de probele schiului alpin. Prin intermediul acestei competitii, copiii talentati se pot evidentia si aprecia de catre cluburile sportive pentru practicarea sportului de performanta.

 

Pot lua parte la concurs copii - fete si baieti - impartiti in 6 categorii de varsta.  Castigatorii locurilor 1, 2 si 3 ai fiecarei categorii, vor fi rasplatiti cu medalii, diplome si premii surpriza! Nu se percepe taxa de participare.

 

Pentru parinti, pe partie se va organiza o competitie inedita - cursa de “viteza cu salteaua”.

 

CONDITII DE PARTICIPARE

Statutul concursului este OPEN, la start putandu-se alinia orice iubitor al acestui sport, cu conditia incadrarii in categoriile de varsta specificate mai jos. Pot lua parte la competitie copii- fete si baieti - la una din urmatoarele categorii:

 

Categ. I. Copii  FETE/BAIETI nascuti in 2008-si mai mici;

Categ. II. Copii  FETE/BAIETI nascuti in 2006-2007;

Categ.III. Copii  FETE/BAIETI nascuti in 2004-2005;

Categ. IV. Copii  FETE/BAIETI nascuti in 2002-2003;

Categ. V. Copii  FETE/ BAIETI nascuti in 1999-2001;

Categ. VI Copii  FETE/ BAIETI nascuti in 1996-1998.

Competitia se va desfasura in data de 02 Martie 2014 pe partia din apropierea teleschiului de la Ski Resort Transalpina, intr-o singura mansa, respectand particularitatile de varsta. Inscrierile se vor face conform fisei de inscriere afisate pe site-ul oficial www.trans-alpina.ro. 

 

 

Modifică setările cookies