Casa Barolo – expresia bunului gust

Casa Barolo este o expresie vie a ospitalitatii, simplitatii si bunului gust. Ea s-a nascut din pasiunea pentru frumos a unei familii, si de aceea, peste tot in jur, ai senzatia de acasa. Intreg complexul, integrat perfect in peisajul arhitectural al locului, este creatia unui designer arhitectural de succes, Kun Adalbert, originar din Vlaha, dar care creeaza de multi ani in Germania pentru nume mari din industria designului.

Prin conceptele abordate, iti oferim locul ideal pentru intalnirile de familie, de firma, conferinte si team-buildinguri sau cu prietenii. Filozofia noastra e simpla: mancare buna + odihna activa + un spatiu luminos, cu influente etno = oameni multumiti. Propunem deci meniuri proaspete dupa retete locale, camere aerisite cu un design minimalist, saltele si asternuturi de maxima calitate, aer curat si liniste, plus un spa original inspirat din traditia scandinava. Daca la acestea adaugati prietenia si ospitalitatea gazdelor, aveti la dispozitie cam tot ce trebuie.

Ramane doar sa veniti si sa va convingeti singuri. Pensiunea Casa Barolo se găsește aproape de Cluj-Napoca, la o distanță de doar 15 km.

Zona de Spa

Pe langa conceptul de slow-food, il incurajam si pe cel de slow-life. Am dezvoltat o zona de spa, de fapt un triunghi al starii de bine, format din sauna, ciubar si piscina (cu bule), toate apropiate si complementare. Exista si o sala de masaj si una de meditatie. La cerere, puteti beneficia de serviciile unui maseur profesionist. Ciubarul in aer liber are o capacitate de 7-10 persoane, temperatura este cuprinsa intre 35-40 de grade, sauna uscata se incalzeste cu soba cu lemne iar piscina are si bule si jeturi pentru masaj. Dupa o cina buna, alternarea acestor trei elemente, la care se poate adauga si un foc deschis la ceas de seara sunt garantiile unui somn de calitate.

 

Camere

Camerele sunt simple, aerisite, cu mobilier minimalist, care impreuna iti transmit o stare de confort si liniste.

Casa Barolo va ofera:

            -  cazare in camera: incepand de la 120 lei/persoana/noapte, cu mic dejun    inclus

            -  cazare in apartament: incepand de la 150 lei/persoana/noapte cu mic dejun           inclus

            - cazare copii (cu 2 parinti in camera):- 0-3 ani gratuit, 3-6 ani 20% din        pretul/persoana, 6-12 ani 40% din pretul/persoana, 13-16 ani 60% din    pretul/persoana.

 

Servicii incluse in pret:

            -   masa in regim de cazare ales

            -   acces gratuit la piscina, sala de relaxare cu semineu, ciubar cu apa sarata de         exterior si sauna exterioara

            -   internet wireless in corpul B –sala de conferinta si restaurant

            - sala de conferinta cu 25 de locuri, flipchart, retroproiector si          homecinema (daca sunt ocupate camerele min. 80% pe noapte)

            -  acces sala de recreere cu masa de ping-pong si darts, loc de joaca pentru copii

 

Oferta Craciun - 24-26 decembrie: 990 lei/persoana/2 nopti de cazare/3 zile – toate mesele si facilitatile incluse in pret;

Oferta Revelion -  29 decembrie - 1 ianuarie: 1490 lei/persoana/3 nopti de cazare/4 zile – toate mesele si facilitatile incluse in pret;

Contact:

Casa Barolo

Romania, Jud. Cluj, Sat Vlaha, str. Principala, nr. 358

Telefon:

 

(004) 072 – 964 – 0410

 

(004) 072 – 951 – 3329

E-mail:    [email protected]

www.casabarolo.ro

Modifică setările cookies