Vreme bună și reduceri la munte. Cât costă o noapte de cazare și închirierea unui echipament de schi

Copiii s-au întors la şcoală, studenţii intră în sesiune, aşa că la munte aglomeraţia parcă s-a topit. Ca să-i convingă pe turişti să meargă totuşi în staţiuni, hotelierii au început să scadă preţurile.

Închirierea echipamentului de schi, şi transportul pe cablu, sunt şi ele mai ieftine.

În staţiunile de munte sunt în această perioadă turişti care detestă aglomeraţia şi nu sunt dispuşi să plătească în plus pentru mese festive şi petreceri.

În această perioadă, pachetele turistice sunt mai ieftine şi pentru că hotelierii nu mai ţin atât de mult la preţ.

Gabriel Roșca, administrator hotel: „Am redus tarifele la 400 de lei la trei stele şi respectiv 470 de lei la patru stele, cameră dublă cu acces la spa, sala de jocuri. Undeva la 35% în Poiana Braşov s-au redus tarifele."

Reduceri sunt şi pe domeniul schiabil din Buşteni.
De marți, preţul la transportul pe cablu a scăzut cu 10 procente.

Romeo Drilea, domeniu schiabil Kalinderu Bușteni: „Tarifele pentru schi, permisul de o zi de la 80 de lei pentru un copil a ajuns la 65 de lei, cel de 155 pentru un adult este de la 135, majoritatea preţurilor scad cu 10 la sută."

Şi instructorii de schi au anunţat alte tarife.

Claudiu Vasilescu, instructor de schi: „Dacă sunt două persoane merge cu 80 de lei pe persoana, dacă sunt mai multe merge şi cu 50 de lei la persoană. Înainte era 100 de lei de persoana, plus TVA."

Preţuri rezonabile găsiţi inclusiv în centrele care închiriază echipament de schi. O să daţi între 25 şi 30 de lei pentru cască, clăpari, schiuri şi beţe. Oferte există şi pentru pasionaţii de snowboard.

Cristi Zengal, reprezentant centru de închirieri: „De la 35 lăsăm la 30 de lei, dacă sunt mai mulţi pot să le dau şi cu 25.”

La munte, vremea se anunţă frumoasă în următoarele zile, cu cer senin şi temperaturi prietenoase. 

Modifică setările cookies