Tunurile de zapada de la Straja, pornite din nou. Partiile au fost imbracate in alb, datorita temperaturilor scazute

Temperaturile mai scazute inregistrate in ultimele zile le-au permis administratorilor de partii din statiunea montana Straja sa porneasca tunurile de zapada, in incercarea de a salva sezonul de iarna in care ninsoarea s-a lasata asteptata.

Ieri, statiunea a fost acoperita de un strat nou de zapada, asta dupa ce a nins toata ziua. Temperaturile au fost prielnice pentru ca zapada sa se astearna si sa persiste pe partii.

Administratorii statiunii incearca sa refaca zapada topita de zilele in care temperaturile au fost nefiresc de calduroase pentru aceasta perioada, asa ca au pornit si tunurile de zapada. Astfel, ei spera ca pana la finalul saptamanii sa reuseasca sa ofere conditii bune tuturor iubitorilor de schi.

Daca temperaturile vor ramane la fel, mai scazute, stratul de zapada va fi numai bun sambata, in 1 Martie, cand in statiune de va desfasura o competitie de schi pentru amatori.

Si vremea din statiunea hunedoreana Parang pare sa tina cu iubitorii sporturilor de iarna. Aici, in ultimele zile a nins mai mult, iar stratul natural de zapada este consistent.

Modifică setările cookies