Sute de romani, dornici sa doarma la munte in camerele lui Nicole Kidman sau Jude Law. Oferta hotelurilor unde s-au cazat vedetele de la Hollywood

Daca visati la o vacanta in care sa leneviti pe canapeaua lui Nicholas Cage sau sa dormiti in patul lui Nicole Kidman nu trebuie sa va mutati la Hollywood.

Este suficient sa alegeti hotelurile si pensiunile din Poiana Brasov sau Bran unde s-au cazat aceste staruri cand au filmat la noi. O sa va simtiti minunat, daca veti aprecia aceleasi lucruri simple care i-au facut fericiti si pe marii actori.

Primul popas in facem in Poiana Brasov. Aici, o vila cocheta i-a gazduit pe unii dintre cei mai mari actori de la Hollywood: Nicole Kidman, Jude Law, Renne Zellwenger, Donald Sutherland sau Natalie Portman, cand au filmat la Cold Mountain.

"Am avut mai multe poze, dar turistii, cum s-au uitat, au si furat din ele. Si am ramas cu astea doua. Aici e Nicole Kidman cu Jude Law, cu directorul si regizoarea", povesteste administratorul.

Fiecare turist care calca pragul acestei pensiuni vrea sa traiasca, macar cateva zile, o viata de vedeta. Pentru asta, cei mai multi cer camerele in care s-au odihnit celebritatile.

Turista: Multi vin aici in cuplu si se cearta ce camera sa ia. Baietii vor camera lui Nicole iar fetele vor dincolo.
Reporter: Il prefera pe Jude Law, nu ?
Turista: Da, da, cum sa nu il prefere pe Jude Law ?


Camera lui Nicole Kidman este foarte spatioasa pentru ca nu are multe piese de mobilier.

Acum 3 ani, actorul Nicholas Cage a stat intr-o pensiune dichisita din Predelut, in zona Bran. Vila, ascunsa pe o ulita ingusta e incarcata de antichitati. Mai toti oaspetii cer apartamentul cel mare pe care l-a ocupat starul.

"Intreaba turistii, cand vin, in ce camera a stat, am vrea si noi sa stam in camera in care a stat Nicholas Cage. Ne intreaba cum a fost. Le-am spus tuturor: e un om modest"
, a povestit Mioara Marcu, bucatareasa pensiunii.

"Va multumesc pentru sederea minunata si timpul petrecut alaturi de voi." Acesta este mesajul lasat, in cartea de oaspeti, de actorul american dupa sederea aici.

Ultimul din seria celebritatilor care au fost pe la noi este Gerard Butler, eroul de la Termopile. Pe urma lui calca sute de turisti.

"Sunt interesati de locurile prin care s-a plimbat, si de ce a facut aici, de imprejurimi. Cred ca a fost un lucru benefic pentru pensiunile din zona", considera o localnica.

Cand vine vorba de o destinatie demna de un star de la Hollywood, romanii nu se mai uita la bani: dau 160 de lei pe noapte pentru camera lui Butler, 180 de lei pentru cea a lui Nicholas Cage si 400 pentru apartamentul in care a stat Nicole Kidman.

 

Modifică setările cookies