Schi si batai cu bulgari, la 20 de grade, in Bucegi. Cu cateva zile inainte de 1 Mai, turistii au profitat de ultimele urme ale iernii

Cine a ales sa mearga la munte, in acest weekend, a fost inspirat, caci s-a putut bucura, sambata, de soare si zapada. Pe platoul Bucegilor, la peste 2200 de metri altitudine, atmosfera era de poveste, iar turistii care au urcat pana acolo cu telecabina au gasit un peisaj ireal.

 Pasionatii de schi au mai facut inca o tura pe anul acesta si, in acelasi timp, s-au bronzat sub un cer senin, la peste 20 de grade Celsius. Cum au ajuns pe "acoperisul" Vaii Prahovei, turistii s-au luat la bataie cu bulgari. Un grup de tineri din Baia Mare au venit aici sa-si incarce bateriile inainte de examenele de la facultate.

Un turist: "E bun, e placut , e soare.  Important ca nu ploua."
Reporter: "l-ati bulgarit ?"
O turista: "Da, si el pe noi"
„E foarte frumos. E de vis, e superb", a declarat o alta turista.

De peste mari si tari au ajuns in Bucegi si turisti straini. "E foarte frumos aici, imi place, imi place la nebunie", a marturisit o turista din America.



Impatimiti snowbordului n-au ratat ocazia unei aventuri de weekend. Inarmat cu o lopata, Viorel si-a construit o trambulina, s-a distrat si s-a bronzat serios toata ziua.

Viorel Corbu, snowborder : "Dupa o saptamana cu vreme urata si ceata se pare ca a venit si soarele si zapada este suficienta."



Dupa ce s-au obisnuit cu zapada, multi turisti au ales traseele usoare pana la Babele, Sfinx sau Crucea eroilor de pe Varful Caraiman.  „Am urcat pana la salvamont, acolo la Busteni, la cota 2260, am mai vizitat Sfinxul si Babele" a spus un alt turist aflat pe platoul Bucegilor.

Meteorologii anunta o vreme neasteptat de frumoasa si maine, la munte.

Modifică setările cookies