Preturi cu 30% mai mici decat in timpul sarbatorilor. Ofertele care i-au facut pe romani sa ia cu asalt statiunile, la munte

Se anunta un weekend foarte aglomerat la munte mai ales ca vremea este frumoasa iar elevii inca sunt in vacanta.

In plus, partiile sunt pline de zapada si toata lumea vrea sa le testeze cu schiurile, placa ori saniuta. Peste toate, oferta de cazare este si ea foarte buna. Hotelierii au pastrat preturile de acum trei saptamani, cand statiunile nu aveau nici zapada, si nici turisti.

La Predeal, dupa nici o ora de la pornirea instalatiilor de transport pe cablu, se formasera deja cozi uriase. Pentru 5 minute de coborare pe partie, schiorii au avut de asteptat cel putin o jumatate de ora, la fiecare urcare.

Totusi, perspectiva de a schia pe o zapada perfecta, intr-o zi insorita, le-a facut multora asteptarea mai usoara.
 
La pranz, termometrele aratau 12 grade Celsius. Chiar daca vremea neasteptat de frumoasa si calda parea o amenintare pentru zapada de pe partii, turistii au avut noroc. Peste noapte, a fost suficient de frig iar tunurile de zapada artificiala sunt la datorie.
 
Turist:"E soare, parca e un pic prea cald. Sa nu cumva sa fie ultimele ture."
 
Si in Poiana Brasov, weekendul se anunta excelent atat pentru turisti cat si pentru cei care au afaceri in domeniu. Vacanta le-a adus mai ales familii cu copii.
 
Turista: "Am stat aici toata vacanta, e minunat."

Turist: "Am stat trei zile. Azi e penuntima zi, maine plecam. A meritat, ca am prins vreme foarte buna."
 
Turist: "Suntem aici cu copiii, in vacanta, ne simtim minunat. E putin aglomerat, dar vremea este foarte frumoasa."
 
Fericiti ca au in sfarsit clienti, proprietarii de hoteluri si pensiuni au lasat preturile la nivelul de acum trei saptamani, cand in statiuni nu era deloc zapada. Astfel, tarifele la cazare sunt in medie cu 30 la suta mai mici decat in timpul sarbatorilor de iarna.

Modifică setările cookies