Pretul unui weekend romantic de 1 martie la munte. Surprizele pregatite pentru femei in prima zi de primavara

Ultima zi calendaristica de iarna a venit cu soare, cer senin si temperaturi placute la munte.

Daca vreti sa va bucurati de ultimele petice de zapada, nu ratati acest week-end. Hotelierii de pe Valea Prahovei si din Poiana Brasov reduc tarifele, iar privelistea e cel mai frumos cadou pe care vi-l puteti face de 1 Martie.

Un weekend romantic de 1 martie la munte costa de acum cu pana la 30 % mai putin. Asadar, pentru doua nopti de cazare la demipensiune, oaspetii vor plati intre 100 si 232 de euro, in functie de numarul de stele. Hotelierii le-au pregatit doamnelor o multime de surprize: tratamente de relaxare la SPA, cine festive cu muzica live si mici atentii care sa le faca ziua mai frumoasa.

Pe partiile din Postavaru stratul de zapada are 15 centrimetri. La Sinaia pe Valea Soarelui, in Azuga pe partiile Cazacu si Sorica, la Predeal pe Clabucet Sorire si in Busteni pe Kalinderu 1- stratul de zapada masoara intre 5 si 15 centimetri dar, atentie, pe alocuri zapada este amestecata cu noroi.

Intotdeauna, pe final de sezon, schiorii din sinaia se incapataneaza sa ne demonstreze ca sportul lor favorit e chiar mai placut in prag de primavara. Sute de oameni au participat la o competitie de amatori cu gandul ca vor castiga oricum: daca nu un premiu, macar o experienta frumoasa.

Si pentru copii primavara e un bun moment sa exerseze schiul, pentru ca afara sunt 5 grade Celsius si nu bate vantul.

Majoritatea instalatiile de transport pe cablu functioneaza in toate statiunile, asadar avantajul acestui week-end va fi ca veti schia fara sa stati la coada prea mult timp.


 

Modifică setările cookies