Plan de mini vacanta de 1 Mai pentru cei care vor sa evite litoralul. Cat costa cazarea la o pensiune de pe Valea Avrigului

Daca va doriti de 1 Mai o evadare din aglomeratia oraselor si evitati din start litoralul sau Valea Prahovei va propunem o zona linistita, de o frumusete rara: Valea Avrigului in judetul Sibiu.

Natura de un verde crud si gazdele primitoare va vor face sa uitati pentru cateva zile de stres si probleme. Iar dupa plimbari pitoresti pe jos, cu bicicleta sau calare, meniurile traditionale oferite la pensiuni va vor face sa reveniti, poate si in concediul de la vara.

Pe Valea Avrigului, cerul si pamantul par sa fi complotat pentru un peisaj unic, de un verde absolut. Chiar si timpul da impresia ca s-a oprit in loc, in salbaticia de aici. Cativa proprietari de pensiuni va invit sa va rupeti de civilizatie, macar pentru cateva zile.

"Sunt niste locuri incantatoare si cred ca ar trebui cunoscute de mai multi oameni, mai ales din Romania. Imi place aspectul pitoresc, ideea de a te rupe de civilizatie, de lumea orasului" marturiseste Gabriel Constantinescu, turist.

"Suntem veniti prima data si gasesc o zona foarte curata, linistita. Este un parau aici, face un zgomot care iti place dimineata sa-l auzi si ar fi bine sa avem multe zone din astea curate si sa avem grija de ele" e de parere si Dinu Cretu, turist.

"Vezi muntii inca plini de zapada, pasarelele care te trezesc de dimineata, raul se aude iarasi foarte frumos.Cu siguranta iti poti incarca bateriile si poti incepe o noua saptamana in forta" sustine Vasile Meres, proprietar pensiune.

Pe acest taram mirific au ajuns si cativa turisti straini, care s-au indragostit de peisajele nemaiintalnite.

"Este o regiune foarte frumoasa, foarte salbatica. Avem si noi in Elvetia multe cabane, turisti dar sunt prea aproape de civilizatie, nu e ca aici, unde totul e complet salbatic" a povestit un turist din Elvetia.

Cai care isi petrec vancanta aici sunt desfatati de gazde cu bucate traditionale, dar si cu lectii de echitatie si plimbari cu bicicleta. Cazarea la o pensiune de pe Valea Avrigului costa intre 80 si 160 de lei, si daca va grabiti, mai prindeti locuri libere de 1 Mai.
 

Modifică setările cookies