Patronii de cluburi de la munte se intrec in petreceri. De Sarbatori, o rusoaica a incins atmosfera in Brasov

A trecut Craciunul, dar petrecerile nici pe departe sa se fi terminat la munte. Acum incepe antrenamentul pentru Revelion. Patronii de cluburi au mirosit ca-i rost de distractie si au pregatit party-uri pe masura. In Poiana Brasov, spre exemplu, o rusoaica focoasa a "coborat" de pe copertele revistelor si a intretinut atmosfera intr-un club, spre deliciul  barbatilor. 

Fost iepuras Playboy, DJ Sexation - asa cum este cunoscuta in Europa - a facut senzatie intr-un club din Poiana Brasov. Si-a inceput programul in forta. Mai intai, a dansat pentru turisti, apoi a trecut la platane.

 DJ Sexation: "Muzica este intodeauna mai importanta, pentru ca oamenii nu vin sa ma vada pe mine. Sunt destule fete in club la care sa se uite... Deci, muzica buna este cea mai importanta."

Orice barbat insa ar contrazice-o. Iar numarul mai mare de barbati stransi in club ar confirma teoria. Aflate in minoritate, fete recunosc insa ca acesta nu e neaparat un dezavantaj.

"Sunt foarte incantata ca sunt mai multi baieti decat fete." , a declarat o tanara prezenta intr-un club brasovean.

Si barmanii au facut tot posibilul sa iasa cumva in evidenta. Blonda de la platane acaparase toate privirile.

Desi nimeni nu a plecat acasa devreme, petrecaretii spun ca au destula energie sa o tina asa pana la anul. Si au de unde sa aleaga, pentru ca patronii de cluburi se intrec in organizarea de party-uri, astfel incat turistii sa intre cat mai optimisti in noul an. 

Modifică setările cookies